Women and shoes

Idag har min dag varit ganska bra ändå! Förkylningen sitter dock som berget och den vägrar släppa, gör allt i min kraft för att vinna mot den. 
 
Idag gjorde jag äntligen mitt samhällsprov, SKÖNT att det är ur vägen och det känns som att det gick bra! Gick därifrån med ganska högt huvud. Tycker ändå att jag kan se på skolan lite ljusare nu, känns som att jag kommer klara de kommande proven/uppgifterna rätt bra. Dock så har jag ett svenskaprov till veckan och det kan jag direkt ingenting av så gissa vad jag kommer göra under helgen?
 
Idag fick jag även hem mina nya skor! Så fina och så varma! Dock så är de lite hårda att gå i, fast.. Det är väl alla nya skor egentligen..?
 
Ja, jag ville väl berätta att jag är på gott humör igen och inte lika tjurig som jag va i början av veckan. Ujuj, vilken surmus jag varit :)
 
 
 Måste komma ihåg att boka en tid hos frisören också! Se vad slitna mina toppar är :(
 
 
K O M M E N T E R A (2)
Publicerat i Min vardag / Länka inlägget

   

Tattoos

Tycker att tattueringar med svalor är så himla snygga. Enkla men otroligt fina! Mitt första projekt blir en svaltattuering! Dock måste jag ju fylla 18 först och ha lite kosing, ska ju gå till körkort och sånt först ju! Men, efter det är nästa projekt att pynta min kropp♥
 
 
Vill ha ju.. 
 
Bilder: Weheartit
Collage: Jag
K O M M E N T E R A (0)
Publicerat i Inspiration / Länka inlägget